رنگ پاستلی چیست ؟

رنگ پاستلی چیست ؟
رنگ پاستیلی یا پاستلی ؟
رنگ‌های پاستِلی (انگلیسی: pastel colors)، یا رنگ‌های پاستیلی به خانواده رنگ‌های کم‌رنگ تعلق دارند که وقتی در فضای رنگی اچ‌اس‌وی توصیف می‌شوند، روشنی بالایی دارند و سیرشدگی کمی دارند. نام آنها از یک رسانه هنری ساخته شده از رنگدانه و عوامل اتصال جامد، شبیه به مداد رنگی (Crayon)، گرفته شده‌است.

پاستل ها هم نوعی از ابزار برای نقاشی است که بسیار مورد توجه هنرمندان قرار گرفته است. پاستل ها نوعی رنگدانه های پودری هستند که به هم چسبیده شده اند و به شکل موجود در بازار در آمده اند. استفاده از گچ پاستل ها بسیار آسان است و نحوه دست گرفتن آن مانند مداد است. برای هر سبک نقاشی و سوژه ای می توان از این گچ ها استفاده کرد. پاستل ها در نوع در بازار موجود هستند. نوع اول پاستل های گچی نوع دوم پاستل های روغنی هستند. که در نوع دوم به عنوان رنگ های اکریلیک تولید و مورد استفاده قرار میگیرد.

رنگهای اکریلیک پاستلی سوداکو، رنگ شیمیایی با خواص، دوام و درخشندگی بالاست , این رنگها بر پایه آب تولید میشوند

به دلیل داشتن غلطت بالا و خشکایی سریع قابلیت اجرای تکنیکهای متفاوتی از جمله ایجاد سطح مخملی ، پتینه ، بافت و حجم سازی را دارد

‌رنگ های پاستلی در فصل‌های گرم سال طرفداران پرشماری دارند. این رنگ ها هم در طراحی لباس و هم دکوراسیون داخلی منزل بسیار پرکاربرد هستند. ظاهر جذاب و آرامش بخش آن‌ها باعث شده که تقریباً هر بازه سنی با این رنگ ها میانه خوبی داشته باشد. در این مطلب با رنگ های پاستلی بیشتر آشنا خواهیم شد.

رنگ های پاستلی یا رنگ های پاستیلی در دسته شادترین رنگ ها قرار دارند. به رنگ های «رنگ پریده» که دارای روشنایی بالا و غلظت رنگ پایین هستند، رنگ های پاستلی گفته می شود. تعداد این نوع رنگ محدود نیست و می تواند بازه گسترده ای از رنگ ها را شامل شود.

این رنگ ها معمولاً بسیار ملایم، روشن، شاد و آرامش بخش هستنند. یکی از راهکارهای ساخت رنگ پاستلی این است که به رنگ مورد علاقه خود مقداری رنگ سفید اضافه کنید. پس از افزودن رنگ سفید، غلظت و روشنایی آن پایین آمده و در نتیجه به سمت این رنگ ها گرایش پیدا می کند.

رنگ های پاستلی در دکوراسیون منزل

دکوراسیون منزل را نیز به سادگی می توان با رنگ های پاستلی آراست. این رنگ ها را می توان در لوازم منزل، دیوارها و حتی روشنایی منزل استفاده کرد.

رنگ دیوارهای اتاق خواب، آشپزخانه و سرویس بهداشتی را به سادگی می توان از میان این رنگ ها انتخاب کرد. در اتاق های دیگر همچون پذیرایی نیز با رگه هایی از این رنگ می توان احساس کلی و نمای اتاق را تغییر داد.

در انتخاب لوازم و اثاثیه منزل با انواع رنگ پاستلی محدودیت کمتری خواهید داشت. البته قرار نیست تمام منزل را این رنگ ها احاطه کنند. برای مثال پس رنگ آمیزی دیوارها با انواع رنگ پاستلی باید در انتخاب لوازم منزل با این رنگ دقت بیشتری به خرج داد.
روشنایی منزل با رنگ های RGB نیز امروزه بر زیبایی های دکوراسیون داخلی افزوده است. بازه گسترده ای از رنگ های پاستلی را می توانید در میان رنگ های RGB پیدا کنید و محیط هایی همچون آشپزخانه و پذیرایی را با آنها بیارایید.

جهت خرید و مشاهده رنگ های پاستلی درجه یک به وب سایت چوبین رنگ سر بزنید.

لکه گیر چوب چیست ؟ چطوری وسایل چوبی را لکه گیری کنم ؟

لکه گیر چوب چیست ؟ چطوری وسایل چوبی را لکه گیری کنم ؟

رنگ های لکه گیر در دو نوع ساده و متالیک هستند که بستگی به نوع وسیله چوبی هر کدام کاربرد های خودشان را دارند.

رنگ های لکه گیر چوب ساده :

این رنگ بر پایه رزین الکید و نیترات سلولز و انواع پیگمنت های آلی و معدنی و شرایط جوی ایران تولید شده و دارای براقیت و انعطاف پذیری و استحکام عالی میباشد.
سطح مورد نظر را از هرگونه آلودگی از قبیل چربی ،گردو غبار و … تمیز نموده و با آسترسازی مناسب با استفاده قلم ریز سطج چوب را رنگ آمیزی و لکه گیری میکنیم .

از اصلی ترین خواص این رنگ ها برای استفاده روی سطوح چوبی و لکه گیری سطوح رنگ شده میباشد به همین دلیل بیشتر به عنوان رنگ چوب یا همرنگی چوب شناخته میشود ولی برای استفاده روی سطوح فلزی و پلاستیک و … نیز کاربد دارد.

از دیگر ویژگی های این رنگها برای سطوح چوبی آب گریز بودن آن و همچنین بعد از اجرا روی سطوح چوبی زیبایی های چوب را از بین نمیبرد و طبیعت چوب رو حفظ میکند.

این رنگ های در رنگ های فندقی ، عسلی ، طوسی ، خاکستری ، کرم ، سفید و … تولید میشوند و قابل ترکیب شدن با هم هستند ، یعنی اگر رنگ لکه گیر مقداری با وسیله چوبی اختلاف رنگ داشت بوسیله رنگ های روشن تر و تیره این لکه گیر ها و ترکیب کردن با همدیگه میتوان رنگ مورد نظر ساخت.

 

رنگ لکه گیر چوب متالیک :

این رنگ ها بر پایه رزین اکریلیک و پایه آب هستند و به لحاظ ساختاری از پیگمنت های متالیک ساخته میشوند و دارای براقیت و انعطاف پذیری و استحکام عالی میباشد و جهت لکه گیری وسایل چوبی و فلزی رنگ شده میتوان از آن استفاده کرد .
سطح مورد نظر را از هرگونه آلودگی از قبیل چربی ،گردو غبار و … تمیز نموده و با آسترسازی مناسب با استفاده قلم ریز سطح چوب را رنگ آمیزی و لکه گیری میکنیم .
از اصلی ترین خواص این رنگ ها برای استفاده روی سطوح چوبی و لکه گیری سطوح رنگ شده میباشد ولی برای استفاده روی سطوح فلزی و پلاستیک رنگ شده نیز کاربد دارد.
از دیگر ویژگی های این رنگها برای سطوح چوبی آبگریز بودن آن است و بعد از خشک شدن در برابر رطوبت مقاوم میشود.

این رنگ های لکه گیر در رنگ های طلایی ، طلایی ورق طلا ، نقره ای ، بژ ، سفید صدفی و … تولید میشوند و قابل ترکیب شدن با هم هستند ، یعنی اگر رنگ لکه گیر مقداری با وسیله چوبی اختلاف رنگ داشت بوسیله رنگ های روشن تر و تیره این لکه گیر ها و ترکیب کردن با همدیگه میتوان رنگ مورد نظر ساخت.

رنگ لکه گیر طلایی روشن

رنگ لکه گیر بژ

 

رنگ مولتی سورفیس چیست ؟ کاربردهای رنگ مولتی سورفیس چیست ؟

رنگ مولتی سورفیس چیست ؟ کاربردهای رنگ مولتی سورفیس چیست ؟

رنگ‌های مولتی سورفیس در ظاهر شباهت زیادی به رنگ‌های اکریلیک دارند، اما قدرت پوشانندگی و کاور این محصول رنگی با رنگ اکریلیک و دیگر رنگ‌ها قابل مقایسه نیست. تنها با یکبار کشیدن قلم‌مو یا ابر آغشته به رنگ مولتی سورفیس روی سطح کارتان متوجه می‌شوید که این قدرت پوشانندگی آن چندین برابر دیگر رنگ‌هاست.

مولتی سورفیس آبی کاربنی

 

مولتی سورفیس دارچینی

رنگ های مولتی سورفیس را از کجا بخریم ؟

جهت خرید رنگ های مولتی سورفیس عمده و تک میتونید از برندهای معتبر و مقرون به صرفه و با تنوع رنگی زیاد از طریق وب سایت چوبین رنگ اقدام نمایید.

 

رنگ نقاشی روی پارچه

رنگ نقاشی روی پارچه

رنگ مخصوص پارچه چیست ؟

بهترین گزینه برای نقاشی روی پارچه و لباس، رنگ اکریلیک است. رنگ اکریلیک مخصوص پارچه بر پایه آب است و کار با آن آسان است.

رنگ پارچه گلبهی

انواع رنگ پارچه :

رنگ پارچه جزء رنگ‌های صنعتی محسوب شده و از لحاظ ویژگی و کیفیت شباهت زیادی به رنگ‌های صنعتی دارد. تنوع رنگ‌های پارچه‌ایی نسبتا زیاد است و تفاوت آن‌ها در ماندگاری و دوام آنها است. از انواع رنگ پارچه می‌توان برای نقاشی و چاپ روی پارچه‌های نخی، ویسکوز، حریر، جیر و… استفاده نمود.

رنگ‌های پارچه‌ای به شما این امکان را می‌دهند که طرح‌های مورد علاقه خود را روی لباس، روتختی، پرده، بالش و یا هر نوع لباس دیگری خلق کنید. روش‌های مختلفی برای رنگ کردن یا تغییر رنگ لباس وجود دارد. ما سه دسته رنگ را می‌توانیم برای پارچه استفاده کنیم. رنگ نساجی، جوهر رنگ و رنگ پارچه اکریلیک .

بهترین رنگ برای نقاشی روی پارچه :

رنگ پارچه رنگی بر پایه اکریلیک است که برای رنگ‌آمیزی طرح‌های کوچک روی انواع لباس و منسوجات استفاده می‌شود. این نوع رنگ را می‌توان با قلم مو یا برس نقاشی کرد، مانند: نقاشی روی بوم‌رنگ. در این روش، رنگ به داخل الیاف پارچه نفوذ می‌کند و یک پیوند دائمی ایجاد می‌کند. رنگ پارچه، رنگی زنده، قابل شستشو، انعطاف پذیر و با ماندگاری بالا است.

برخلاف جوهر و رنگ نساجی، رنگ پارچه نشتی ندارد و در سراسر لباس پخش نمی‌شود. این در اصل همان رنگ اکریلیک است که توسط هنرمندان برای ایجاد نقاشی‌های طبیعت بی‌جان یا پرتره استفاده می‌شود.

انواع رنگ های پارچه اکریلیک :

رنگ های پارچه اکریلیک خود نیز به دسته تقسیم بندی میشوند.

 رنگ پارچه اوپک و رنگ پارچه ترنسپرنت 

رنگ های پارچه اوپک حالت پوششی هستند ولی رنگ های پارچه ترنسپرنت حالت شفاف و آبرنگی دارند و بستگی به نوع نقاشی و سلیقه هنرمند میتوان از هر کدام استفاده کرد.

ویژگی ها رنگ های پارچه :

کاربرد های رنگ های جوهری چیست ؟

کاربرد جوهر رنگ در چیست؟

جوهر رنگ چیست؟

جوهر رنگ نوعی رنگ­ نیترو سلولزی است که دارای ویژگی و کاربردهای فراوانی است. اصلی ­ترین کاربرد جوهر رنگ بر روی سطوح چوبی است و به عنوان پوششی برای این سطوح مورد استفاده قرار می گیرد. از ویژگی­ های بارز جوهر رنگ می ­توان به انعطاف، مقاومت بالا، جلا و… اشاره کرد.

جوهر ها بر پایه الکل ساخته می‌شوند و دارای رنگ های مختلف شفافی هستند . این جوهر رنگ‌ها به دلیل اینکه بر پایه حلال هستند در داخل  الکل‌ها ،کیلر ها، استون‌ها ، تینرها و … به خوبی و یکنواخت پخش می‌شوند و همچنین در رزین اپوکسی میتوان برای فام بخشیدن از آن استفاده کرد.

 

کاربرد رنگ های جوهری یا کاربرد جوهر رنگ

انواع رنگ جوهری کاربردی شبیه به یکدیگر دارند. این نوع رنگ بیشتر در هنگام اجرای تکنیک هایی مانند ابر و باد، تکنیک آبستره و در مورد تلفیق چوب و رزین مورد استفاده قرار می گیرند.

از سوی دیگر در مواردی که از رزین اپوکسی برای ایجاد پوشش طرح دار و براق در کف یا سقف ساختمان ها استفاده می کنید، طرح زدن با رنگ های جوهری، گزینه بسیار مناسبی خواهد بود.

تفاوت‌های رنگ جوهری و  جوهر میکروبی

رنگ‌های جوهری و الکلی شباهت‌های زیادی دارند اما در مصرف تفاوت‌هایشان معلوم می‌شود:

  • رنگ جوهری را می‌توانید بدون ترکیب با رزین استفاده کنید. یعنی می‌توانید سطح کار را با رنگ جوهری رنگ‌آمیزی کنید و پس‌ازاینکه خشک شد رزین را روی سطح کار بریزید.
  • اما در رنگ میکروبی باید این فرآیند ترکیب هم‌زمان رنگ با هاردنر و رزین رعایت شود.
  • رنگ میکروبی خیلی فرار نیست اما رنگ جوهری خاصیت فرار بالایی دارد و ازاین‌جهت مصرف آن راحت‌تر است.
  • در تکنیک استفاده از بیس سفید رنگ جوهری نیاز به رنگ اکریلیک سفید دارد، اما رنگ میکروبی نیاز به رنگ سفید تیتانیوم دارد.
  • در محصول رزینی که از رنگ جوهری استفاده می‌کنید، لازم است بیس کار را با رنگ سفید اکریلیک چندین مرتبه کاور کنید اما این مورد در مصرف رنگ میکروبی مطرح نیست.
  • رنگ‌های جوهری برای حرکت روی رزین و سطح کار تنها به الکل و باد سشوار نیاز دارند.
  • رنگ‌های میکروبی تنها با قرار  گرفتن رنگ سفید سنگین شده و حرکت می‌کنند، در غیراینصورت خیلی نمی‌توانند در رزین پخش شوند.

 

          لینک خرید رنگ های جوهری 

انواع اسپری رنگ

انواع اسپری رنگ و کاربرد های آن

اسپری رنگ یک قوطی استوانه ای شکل است که رنگ همراه با گاز در این قوطی فشرده میشود ،اسپری های رنگ کاربرد های گوناگون و مختلفی دارند از اسپری های رنگ در صنایع مختلف و در کار های هنری و حتی در منزل استفاده میشود از این رو اسپری های رنگ دارای کاربرد های مختلفی دارند و این کاربرد بیشتر مربوط به مایع رنگ داخل اسپری میباشد ، اسپری های رنگ جایگزین قلم مو ها و قوطی های رنگ شده اند و سرعت و کیفیت امور را تا حدی افزایش داده اند.

اسپری رنگ را میتوان بر تمامی سطوح استفاده کرد. این رنگ ها در انواع مات و براق و فلورسنت و پلیمری و اپوکسی و افکت های فلزی عرضه می گردند.

اسپری های رنگ بنا به نوعشان میتوانند برروی ظاهر و کیفیت کار تاثیر بگذارند

انواع اسپری های رنگ :

در چند مورد باید توجه شود:

  1. بر روی سطوح پلاستیکی که قبلا رنگ آمیزی نشده اند ، باید ابتدا اسپری آستر پلاستیک همین شرکت ، بر روی سطوح زده و سپس اسپری رنگ رال را بر روی آن پاشید.
  2. سطوحی که رنگ را جذب می کنند مثل چوب ، نئوپان و گچ ؛ باید بتونه یا سیلر زده شود و سپس اسپری رنگ رال بر روی آن زده شود
  3. سطوحی که یک بار به طور ضخیم رنگ آمیزی شده اند ، بلا فاصله با اسپری رال نباید رنگ آمیزی شوند . این کار باعث دیرتر خشک شدن رنگ در مرحله ی دوم خواهد شد.
  4. سطوحی که قبلا با رنگ ضعیفی رنگ آمیزی شده اند (یا بعضی از پلاستیک ها) نباید اسپری رنگ رال را روی آن زد . چراکه رنگ خوب خشک نمیشود و حالت سطح چسبنده به خود میگیرد. (حلال رنگ اسپری رال باعث حل کردن رنگ قبلی شده و خود رنگ اسپری نیز خراب خواهد شد .)
  5. رنگ ها بر روی سطوح فلزی که ضد زنگ هستند ، همچون طلا ، نقره ، مس ، برنز و آهن گالوانیزه ، چسبندگی خوبی بر روی آن ها ندارند . بهتر است قبل از رنگ آمیزی از اسپری آستر طوسی یا زینک یا آلومینیوم استفاده شود .

معرفی انواع قلم مو رنگ

معرفی انواع قلم مو رنگ

قلمو چیست؟

قلم مو از نظر ساختاری و ظاهری در واقع یک نوع برس است که از آن برای رنگ آمیزی سطوح استفاده میشود. یک قلم مو نقاشی از یک دسته موهای باریک تشکیل می شود، که با یک بست به هم متصل شده اند. این بست وظیفه کنار هم نگه داشتن موها را دارد. این بست برای راحت تر شدن کار با قلم مو به یک دسته چوبی یا پلاستیکی متصل است.

قلم‌مو یکی از ابزارهای نقاشی یا رنگرزی است.

قلم‌موها را می‌توان از چند نظر بررسی کرد:

  • از نظر طرز قرار گرفتن الیاف: به گونه‌های بادبزنی، تخت و گرد تفکیک می‌شود
  • از نظر کاربرد: به قلم‌موهایی که برای رنگ روغن و دیگری قلم‌هایی که برای آبرنگ به کار می‌رود تقسیم کرد.
  • از نظر اندازه: برای اندازه‌های گوناگون قلم‌مو شماره‌هایی قراردادی تعیین می‌شود. از متداول‌ترین و پرمصرف‌ترین قلم‌موهای مورد استفاده در سبک رنگ روغن قلم‌موهای ۴، ۸، ۱۲ هستند.
  • از نظر جنس موها: قلم‌موها از موی جانوران یا الیاف مصنوعی پلاستیکی ساخته می‌شوند. قلم‌موهایی که از موی دُم سمور ساخته می‌شوند کیفیت خوبی دارند و حالت فنری و انعطاف‌پذیری و نوک تیز آن‌ها برای نقاشی آبرنگ و رنگ روغن مناسب است. این قلم‌موها توانایی بالاتری برای جذب آب دارند.

انواع قلمو

غالب قلم موها شکل تغییر یافته‌ای از قلم موی تخت و قلم موی گرد هستند.

قلموی سرکج

نمونهٔ تغییر یافته‌ای از قلم موی تخت که یک اهرم دوم به صورت زاویه ای بر روی الیاف آن ایجاد شده. این ویژگی به نقاش کمک می‌کند تا در انحنا بخشیدن یا سایه زدن حواشی و نواحی ظریف، آزادانه عمل کند. آزادی ای که این قلم مو برای تغییر زاویه به نقاش می‌دهد، فرصت مناسبی را برای رنگ آمیزی و ایجاد بافت‌های متنوع و حرکت آزاد تر حین رنگ آمیزی ایجاد می‌کند.

قلموی چابک یا برایت

این قلم مو هم نمونه ای از قلم موهای سر تخت هست که موهای کوتاهی دارد. معادلی که برای آن به کار می‌رود قلم موی سر تخت ساده یا قلم موی چابک می‌باشد. این قلم مو بافت زیادی ندارد و اصولاً برای خطوط و بافتی به کار نمی‌رود که نیاز باشد حتماً رنگ زیادی را مکیده و نگه دارد. با این قلم مو می‌توان ضربه‌های کوتاه و کنترل شده‌ای را انجام داد و خطوطی با رنگ دانهٔ زیاد یا کم را در لحظه و به‌طور متوالی ایجاد کرد. از این قلم مو برای رنگ برداری جزئی هم می‌توان استفاده کرد. این خاصیت رنگ برداری حین کار با آبرنگ اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. چون حین نقاشی آبرنگ، امکان اشتباه کمتر است و سعی بر آن است تا لایه‌های کمتری را درست کرده و طرح، بی نقص و تمیز به نظر برسد.

قلم موی تخت

قلم موی تخت، بافت ضخیم و سنگین تری نسبت به انواع دیگر قلم موی تخت دارد. این قلم مو بیشتر برای ضربه‌ها و بافت‌هایی که باید در سطح وسیع اعمال شوند کاربرد دارد. قلم موی تخت در حواشی کار و زاویه‌ها یا برای کشیدن بافت‌هایی در سطح وسیع و با حجم زیاد رنگ کاربرد دارد.

قلم موی زبان گربه ای یا فیلبرت

این قلم مو نمونهٔ تغییر یافته‌ای از قلم موی تخت است که برای محو کردن خطوط قوی یا با رنگ دانهٔ بالا، زمانی که هنوز خطوط خشک نشده‌اند کاربرد دارد. این قلم مو به خاطر بافتی که دارد به نقاش اجازه می‌دهد تا در حالت مرطوب هم از این قلم مو برای ایجاد بافت‌های متفاوت استفاده کند. این قلم مو به جای گوشه‌های تند قلم موی تخت، گوشه‌های منحنی شکل دارد که باعث می‌شود بافت‌ها، خطوط ظریف و نرم و منحنی شکلی را به راحتی ایجاد کنند.

قلم موی واش

قلم موی واش یا رنگبر، برای برداشتن یکدست رنگ و آب اضافهٔ روی نقاشی استفاده می‌شود، همچنین می‌توان به کمک این قلم مو سطوح وسیع را به‌طور یکدست و نازک رنگ آمیزی کرد. این قلم مو بافت آزاد و زیادی دارد و می‌تواند تسلسل و توالی را برای رنگ آمیزی یکدست ایجاد کند. این ویژگی، هنگام نقاشی با آبرنگ اهمیت زیادی پیدا می‌کند. معمولاً زیر سازی‌ها و رنگ آمیزی اولیهٔ آبرنگ با این قلم مو انجام می‌شود.

قلم موی تک ضربی

این قلم مو برای ترکیب حجمی از رنگ، صرفاً با یک ضرب و ایجاد بافت‌های جدید و متفاوت مورد استفاده قرار می‌گیرد. از این قلم مو می‌توان هم برای نقاشی‌های سبک و ظریف مثل نقاشی آبرنگی و هم برای ترکیب رنگ‌های خمیری و با حجم زیاد مثل رنگ روغن استفاده کرد، و به خاطر بافت تخت این قلم مو، می‌توان بافت‌های یکدست و وسیع را به زوایا و انحنای ظریف و باریک منتهی کرد.

قلم موی لاینر

این قلم مو با قلم موی لاینر یا rigger اصولاً متفاوت است. قلم موی خط‌کشی یا لاینری که بیشتر هم شناخته شده، تغییر یافتهٔ قلم موهای گرد است و این قلم مو تغییر یافته‌ای از قلم موهای تخت. با هر دوی این قلم موها می‌توان خطوط باریک را ممتد و ادامه‌دار کشید، بدون این که نیازی باشد قلم مو را از روی بوم یا کاغذ برداشت، چون این قلم مو به خاطر بافت زیاد و طولانی خود، می‌تواند رنگ زیادی را نگهداری کند. این قلم مو برای کشیدن خطوط مستقیم و صاف و طولانی در ابعاد ظریف کاربرد دارد، علاوه بر همهٔ این‌ها به نقاش کمک می‌کند تا خطوط تداوم پیدا کنند. این قلم مو برای کشیدن جزئیاتی مثل سبزه‌ها و شاخ و برگ درختان کاربرد دارد.

قلم موی فن یا بادبزنی

وقتی این قلم مو بافت زیادی داشته باشد و انحنای آن تخت نباشد، کاربرد قلم موی محو کن را پیدا می‌کند. چیزی شبیه به قلم موهای آرایشی که برای کرم پودر و رژ گونه استفاده می‌شود. نمونه‌های باریک این قلم مو که ظریف تر هستند، بیشتر برای کشیدن گیاهان و درختان و بوته‌ها استفاده می‌شوند. قلم موی بادبزنی همچنین برای ترکیب یکدست و خالص رنگ‌ها کاربردی هست.

قلم موهای دکوراتیو یا رنگ آمیزی ساختمان

این قلم موها معمولاً در ابعاد بزرگ‌تری ساخته می‌شوند و برای استفاده‌های غیر هنری مانند رنگ آمیزی ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. این قلم موها شباهت زیادی به قلم موی تخت دارند و بر اساس عرض الیاف شماره گذاری می‌شوند. این شماره گذاری می‌تواند برحسب میلی‌متر یا اینچ باشد.

برخی شماره‌های رایج قلم موهای رنگ آمیزی ساختمان:

بر حسب میلی‌متر:10 mm, 20 mm, 40 mm, 50 mm, 60 mm, 70 mm, 80 mm, 90 mm, 100 mm.

بر حسب اینچ: 1/8 in,1/4 in, 3/8 in, 1/2in, 5/8 in, 3/4 in, 7/8 in, 1 in, 1 1/4 in, 1 1/2 in, 2 in, 2 1/2 in, 3 in, 3 1/2 in, 4 in.

قلم‌موی مورد استفاده در نگارگری از نوع نرم و مناسب برای آبرنگ است. نگارگران ایرانی برای قلم‌گیری و صورت‌سازی از قلم‌مویی که از موی گربه ساخته شده، استفاده می‌کنند، این قلم‌موها خود بر دو نوعند: گندمی و شمشیری (نیزه‌ای) قلم‌موی گندمی برای پرداز و قلم موی شمشیری برای قلمگیری بکار می‌رود.

از نکات مهم در استفاده از قلم‌مو توجه به ترکیب کردن رنگ‌ها و استفاده از رنگ‌های مناسب برای زمینه‌است. جهت دادن به قلم‌مو باعث دادن حجم به تصویر می‌شود و آن را از مسطح بودن درمی‌آورد.

اگر هدف نگارگر رنگ زدن به سطح وسیعی باشد از قلم‌موی دارای سر مربعی شکل و اگر هدفش رنگ کردن بخش کوچکی از یک طرح باشد از قلم‌موی سر گرد استفاده می‌کند.

فروشگاه چوبین رنگ  www.choobinrang.com

لینک خرید قلم مو رنگ 

لکه گیر یا همرنگی چوب چیست ؟

شاپان چیست ؟ و شاپان چه رنگ هایی دارد ؟

شاپان چیست ؟ و شاپان چه رنگ هایی دارد ؟

شاپان نوعی ماده ی غلیظ و رنگی است و وقتی روی سطح چوب اعمال میشود بافت های چوب را پوشش نمیدهد ، لازم به ذکر است که شاپان به دلیل غلظت زیادی که دارد به اندازه رنگ‌های سنتی نمی‌تواند چوب‌های پرداخت نشده را مرطوب کند. هنگام کاربرد شاپان به چند نکته توجه داشته باشید: شاپان چوب را روشن‌تر نمی‌کند.

امروزه گزینه‌های متنوعی برای پرداخت و فینیش چوب در بازار موجود است. این در حالی است که رنگ‌های رنگدانه‌ای، لاک چوب، پوشش‌های بر پایه آب و … با گذشت زمان دستخوش تغییرات زیادی شده‌اند. یکی از پوشش‌های مناسب برای چوب که اغلب به آن توجه چندانی نمی‌شود، شاپان نام دارد که در واقع نوعی آستر رنگ است. در این مقاله مزایا و معایب و کاربردهای شاپان را بررسی می‌کنیم تا بتوانید در مورد خرید و استفاده از آن برای پروژه های رنگ آمیزی خود بهتر تصمیم گیری کنید.

رنگ بندی شاپان

کاربرد ها و مزایای شاپان :
شاپان نوعی وارنیش است و قابلیت خشک شدن روی چوب را نیز دارد. بنابراین، می‌توان از آن برخلاف رنگ‌های سنتی روی سطوحی که قبلا پردخت شده‌اند نیز استفاده کرد. استفاده از شاپان آسان بوده و به وسایل خاصی به جز قلم مو و غلتک نیاز ندارد. همچنین، شاپان بخش‌های مختلف چوب با تخلخل متفاوت را به صورت یکنواخت می‌پوشاند؛ به همین دلیل برای آن دسته از پروژه‌های چوبی مناسب است که در آنها از گونه‌های مختلف چوبی استفاده می‌شود. همچنین از شاپان برای پرداخت گونه‌های چوبی غیر متخلخل مانند کاج، افرا، گیلاس و توس استفاده می‌شود که رنگ را به‌طور طبیعی جذب نمی‌کنند.

واکس چوب چیست ؟

سبد خرید